Casete Luminoase

Casete luminoase sau firmele luminoase reprezinta forma ideala
de promovare si atragere a atentiei atat pe timp de noapte cat si ziua la interior sau exterior.

Caseta luminoasa Plexiglas

Caseta luminoasa cu fata din plexiglas este varianta optima, cu un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma, datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, se pot printa culori vii si de calitate maxima. Ofera o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte deosebite.

Caseta luminoasa Policarbonat

Caseta luminoasa cu fata din policarbonat este o varianta un pic mai economica fata de cea din plexiglas. Caseta luminoasa policarbonat prezinta o rezistenta mare la impact sau intemperii. Acest tip de caseta luminoasa se preteaza pentru dimensiuni mari cu un buget redus.

Caseta luminoasa din Dibond

Caseta luminoasa din dibond prezinta o rezistenta superioara si se preteaza foarte bine la iluminari partiale. Dibond-ul este un material compozit, un sandwich intre doua placi de aluminiu si un miez de plastic la interior. Deoarece materialul este opac, numai elementele decupate din dibond si acoperite cu autocolant sau plexiglas vor fi iluminate.

Caseta luminoasa din Backlit

Caseta luminoasa cu fata din backlit banner reprezinta cea mai economica varianta de firma luminoasa insa, in acelasi timp, este solutia optima pentru casetele luminoase de foarte mari dimensiuni, de pana la 50m lungime sau nelimitat prin imbinarea mai multor fasii de backlit banner.

Caseta luminoasa Dubla Fata

Casetele luminoase cu fata dubla, pot fi montate in cant pe suprafata unui perete, la intrare. Se preteaza in special in locatiile unde distanta frontala fata de local este mica iar ochii privitorilor vin din stanga si dreapta localului. Firma luminoasa cu fata dubla poate avea orice forma doriti iar in cazul casetelor luminoase dubla fata si sistemul de prindere devine un element important.

Caseta luminoasa module cu led

Casetele luminoase cu module led reprezinta viitorul in productia publicitara. Consumul deosebit de redus, de pana la 10 ori mai mic decat in cazul tuburilor de neon si durata mare de viata de pana la 50.000 de ore de functionare sunt principalele atuuri in alegerea unei casete luminoase cu leduri.

Caseta luminoasa CUSTOM

Firmele luminoase pot avea orice forma dorita. Utilajele de taiere cu laser sau CNC asigura precizia decuparii pe contur a plexiglasului, dibondului sau oricarui alt material din care doriti caseta luminoasa. Totodata iesirea din tipicul firmelor luminoase dreptunghiulare va asigura o impresie placuta asupra potentialilor clienti.

Forma casetelor luminoase

Casetele luminoase pot fi dreptunghiulare, rotunde, ovale sau orice alta forma speciala.
Pe fata casetelor luminoase se pot aplica diverse straturi multiple din plexiglas sau dibond, litere volumetrice, sau orice alt element pentru a crea un proiect unic si impresionant.

Structura casetelor luminoase

Structura casetelor luminoase este elementul ce ofera rezistenta si durata de viata a casetelor luminoase. Indiferent de calitatea iluminarii sau printului, daca structura este slaba aceasta nu va rezista in timp si va trebui inlocuita.

PiuMediaOne pune accent pe durata de viata si garantia oferita produselor sale, de aceea structurile casetelor luminoase sunt metalice cu ranforsari realizate din teava de fier sau aluminiu si profile din aluminiu vopsite in camp electrostatic pentru a preveni ruginirea.

Portofoliu casete luminoase

Cere o OFERTA de pret!

Vrei o oferta de pret pentru casete luminoase? Suna ACUM, la numarul afisat si un consultant PiuMediaOne va va raspunde cu o oferta personalizata.