Litere Volumetrice

Literele volumetrice pot fi realizate din plexiglass, pvc, tabla, inox sau o combinatie de materiale.
Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Iluminare se realizeaza cu module sau banda led.

Litere Volumetrice din Aluminiu

Literele volumetrice din aluminiu pot fi colorate in orice nuanta prin dispersie apoasa intr-o incinta izolata si controlata termic, trecind usor testele de temperatura si radiatie solara specifice climatului temperat continental al tarii noastre. Literele volumetrice din aluminiu se pot aplica direct pe suportul unde doriti sa fie vizibil mesajul companiei dumneavoastra sau se poate atasa pe un suport luminos, pe care a fost atasat in prealabil, obtinandu-se efecte vizuale deosebite.

Litere Volumetrice din Polistiren

Literele volumetrice din polistiren pot fi realizate din polistiren expandat (EPS) sau extrudat (XPS). Avantajele acestora reprezinta cel mai mic pret pentru litere volumetrice, au greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp si sunt usor de montat. Acestea pot fi folosite atat la exterior cat si la interior iar montajul se face direct pe perete, cu adeziv, fara prindere mecanica.

Litere Volumetrice din Plexiglas

Literele volumetrice din plexiglas pot fi o solutie ideala pentru a obtine o imagine cu un aspect profesionist, stilat si elegant. Eleganta si aspectul profesionist sunt principalele doua atribute ale literelor volumetrice din plexiglas. Privitorul va fi mereu incantat cand va privi reclama sau logo-ul dumneavoastra si va asocia implicit atributele reclamei cu brand-ul dumneavoastra. Plexiglasul este un material foarte durababil ce poate fi folosit in exterior fara nici un risc in privinta decolorarii sau a rezistentei la apa.

Litere Volumetrice din Lemn

Literele volumetrice din lemn pot fi o solutie ideala pentru a obtine o imagine deosebita datorata aspectului cald, placut si primitor al acestora. Logo-urile si literele volumetrice din lemn, sunt decupate computerizat cu ajutorul unui router CNC. Volumetria de lemn se realizeaza din mdf, brad, fag, stejar si alte orice alta estenta de lemn la cerere.

Litere Volumetrice din PVC

Literele volumetrice din PVC ( forex, komacel, komadur, komatex, etc) sunt un mijloc foarte rentabil pentru a obtine rezultate de calitate, in special pentru interior. Logo-urile si literele volumetrice din PVC, sunt decupate computerizat din placi de PVC de cea mai buna calitate. Ele ofera designerilor solutii nelimitate pentru producerea diferitelor tipuri de semne publicitare cu impact ridicat si la costuri reduse.

Litere Volumetrice

Literele volumetrice aduc calitate imaginii brandului dumneavoastra. Impresioneaza prin calitatea executiei si creeaza vizibilitate brandului. Fie ca sunt de dimeniuni mari si montate pe acoperisul unei cladiri sau de dimensiuni reduse montate intr-o receptie, brandul dumneavoastra scris cu litere volumetrice (iluminate sau nu) va impresiona placut si va atrage atentia clientilor si potentialilor clienti.

Tipuri de iluminare pentru litere volumetrice

 • Iluminare interioara
  LED-urile sunt introduse in literele volumetrice si este iluminata fata literei sau fata + lateralul literelor volumetrice
 • Iluminare halou
  Led-urile sunt montate pe spatele literei si ilumineaza de fapt peretele sau panoul pe care literele volumetrice au fost montate. Din fata se va vedea un contur de lumina in jurul literelor volumetrice – de aici si efectul de halou. De obicei literele volumetrice din acryl de culori inchise sau literele volumetrice din materiale opace cum ar fi lemn, otel, aluminiu, etc. se ilumineaza folosind iluminare halou.
 • Iluminare in cant
  Literele volumetrice pot fi iluminate doar pe laterale. Acest efect se face blocand trecerea luminii prin fata literei prin opacizarea interiorului fetei sau prin aplicarea unui material opac pe suprafata literei.
 • Iluminare frontala
  Utilizand proiectoare sau wall washers (lumini arhitecturale) se poate crea un efect special luminand literele volumetrice din fata.
 • Iluminare pe fata sau cantul literei cu leduri individuale vizibile
  Acest tip de iluminare este de obicei utilizat pentru semnalistica de gen „NON-STOP” sau orice alt semn al carui scop principal este de a atrage atentia si reuseste cu brio deoarece LED-urile utilizate sunt foarte puternice si se utilizeaza in mod normal impreuna cu un un joc de lumini.

Portofoliu litere volumetrice

Cere o OFERTA de pret!

Vrei o oferta de pret pentru litere volumetrice? Suna ACUM, la numarul afisat si un consultant PiuMediaOne va va raspunde cu o oferta personalizata.