Panouri publicitare din lemn

Panourile publicitare se pot personaliza si produce din lemn, in functie de dimensiunile si formele cerute.

Panouri publicitare din lemn

Panourile publicitare din lemn de rasinoase si tabla de scris cu creta (lichida), special concepute pentru pozitionarea pe perete.

Va puteti alege forma ramei din sugestiile oferite de noi sau va putem realiza o rama preferata de dumneavoastra.

Costul pentru o rama dreapta cu dimensiunea 40 x 60 cm – 20 euro + TVA

In functie de dimensiunea, forma ramei si a tablei de scris se ofera costul final.

People stopper

Panourile stradale (people stopper) realizate de firma noastra, au in urma o perioada considerabila de teste, astfel incat sa va putem oferi produse de calitate si durabile.
Ele sunt realizate din lemn de rasinoase, tratat pentru rezistenta la umiditate, culoarea lemnului fiind data de acoperirea cu diferite baituri, lacuri si vopsele.
Tabla pentru scrierea cu creta este realizata din tego si permite scrierea doar cu marker cu creta lichida.
Realizam panouri stradale cu rama din lemn care sa poata permita afisarea de postere, firma noastra va poata oferi si printurile posterului, pe suport de polipropilena special pentru a face fata umiditatii.

Dimensiunea standard este de 60 cm latime si 90 cm inaltime, grosimea lemnului fiind de 2 cm iar latimea profilului de lemn de 5 cm.

Dimensiunea tablei de scris este de 50 cm latime si 70 cm inaltime.

Costul unui people stopper varianta standard – rama din lemn si tabla de scris cu marker cu creta lichida – 45 euro + TVA

Costul unui people stopper varianta standard pentru afisarea de poster – rama din lemn si suport de PVC – 49 euro + TVA

Costul unui people stopper varianta combinata – rama din lemn si tabla de scris cu marker cu creta lichida + posibilitatea de afisare poster – 53 euro + TVA

Exista si posibilitatea personalizarii prin adaugarea unui logo printat sau gravat pe rama de lemn sau tabla de scris – costul se ofera la fiecare solicitare in functie de complexitatea logo-ului, fontului si lungimea textului.

In functie de necesitatile dumneavoastra putem realiza panouri stradale (people stopper) la orice dimensiuni si culori.

 

Cere o OFERTA de pret!

Vrei o oferta de pret pentru panouri publicitare din lemn? Suna ACUM, la numarul afisat si un consultant PiuMediaOne va va raspunde cu o oferta personalizata.