People Stopper din Lemn

People stopperele este realizate din lemn de rasinoase, tratat pentru rezistenta la umiditate, culoarea lemnului fiind data de acoperirea cu diferite baituri, lacuri si vopsele.

People Stopper

Panourile stradale (people stopper) realizate de firma noastra, au in urma o perioada considerabila de teste, astfel incat sa va putem oferi produse de calitate si durabile.
People stopper este realizat din lemn de rasinoase, tratat pentru rezistenta la umiditate, culoarea lemnului fiind data de acoperirea cu diferite baituri, lacuri si vopsele.

Tabla pentru scrierea cu creta pentru people stopper este realizata din tego si permite scrierea doar cu marker cu creta lichida.

Realizam panouri stradale cu rama din lemn care sa poata permita afisarea de postere, firma noastra va poata oferi si printurile posterului, pe suport de polipropilena special pentru a face fata umiditatii.

Dimensiunea standard este de 60 cm latime si 90 cm inaltime, grosimea lemnului fiind de 2 cm iar latimea profilului de lemn de 5 cm.

Dimensiunea tablei de scris este de 50 cm latime si 70 cm inaltime.

Costul unui people stopper varianta standard – rama din lemn si tabla de scris cu marker cu creta lichida – 45 euro + TVA

Costul unui people stopper varianta standard pentru afisarea de poster – rama din lemn si suport de PVC – 49 euro + TVA

Costul unui people stopper varianta combinata – rama din lemn si tabla de scris cu marker cu creta lichida + posibilitatea de afisare poster – 53 euro + TVA

Exista si posibilitatea personalizarii prin adaugarea unui logo printat sau gravat pe rama de lemn sau tabla de scris – costul se ofera la fiecare solicitare in functie de complexitatea logo-ului, fontului si lungimea textului.

In functie de necesitatile dumneavoastra putem realiza panouri stradale (people stopper) la orice dimensiuni si culori.

 

Portofoliu People Stopper din lemn

Cere o OFERTA de pret!

Vrei o oferta de pret pentru people stopper din lemn? Suna ACUM, la numarul afisat si un consultant PiuMediaOne va va raspunde cu o oferta personalizata.