Decorari Fatade Magazine

Decorarea spatiului interior si exterior al unui spatiu comercial reprezinta cel mai important criteriu de atragere a clientilor.

Firma noastra realizeaza constructii de amenajari, decorari fatade magazine si cladiri cu alucobond (placi de aluminiu compozit), litere volumetrice, casete luminoase, copertine, perdele de lumina.

Realizam decorari fatade de spatii comerciale din mai multe tipuri de materiale : lemn, alucobond, PVC, PAL, iluminare cu led si spoturi cu led

Singura limita este doar imaginatia.

Autocolante geamuri vitrine.

Autocolante geamuri vitrine realizate din folie autoadeziva colorata in masa sau printata digital. Pentru a asigura o rezistanta mai mare in timp, autocolantele printate digital au o folie de protectie.

Pentru decorarea magazinelor alimentare se pot utiliza autocolante cu diverse fotografii sugestive si combinare a acestora cu autocolante colorate in masa. O importanta deosebita in cazul autocolantelor pentru geamuri, trebuie acordata curatarii vitrinei.

Pentru a permite luminii sa patrunda mai bine in magazin, se foloseste autocolant cu “gaurele”. Acesta permite vizualizare de la interior spre exterior, iar de la exterior se vede imaginea.

Trebuie avut in vedere faptul ca noaptea, daca magazinul este iluminat la interior, efectul scade cu peste 50 % iar culorile sunt mai pale. Impactul vizual creat de decorarea geamurilor vitrinelor este mare si poate ajuta la cresterea vanzarilor

Portofoliu decorari fatade magazine.

Cere o OFERTA de pret!

Vrei o oferta de pret pentru decorari fatade magazine? Suna ACUM, la numarul afisat si un consultant PiuMediaOne va va raspunde cu o oferta personalizata.